Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα Σαββάτου 3ης αγωνιστικής Α’ τοπικού ΕΠΣΛ

Κ21-Δόξα Μύθων 3-0
Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα η Ιεράπετρα Κ21 έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Μύθων στο Μισεδάκειο με σκορ 3-0, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΑΟΑΝ και τον Κόρφο. Οι παίκτες του Γιάννη Παπαγεωργίου ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας πρωταγωνιστεί τον Γιάννη Παπουτσάκη, ο οποίος πέτυχε δύο τέρμα στο πρώτο μέρος 23΄, 45΄. Στην επανάληψη ο Ακαμωτάκης με ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 79΄ σφράγισε τη νίκη για την Ιεραπετρίτικη ομάδα.

ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ-ΑΟ ΚΡΙΤΣΑΣ 0-2 Μεγάλη νίκη την πρώτη της για φέτος μέσα στη Σητεία επί της Νίκης πήρε η Κριτσά με σκορ 2-0. Τα γκολ της νίκης για τους «πορτοκαλί» σημείωσαν οι Νίκος Καπελάκης στο 16’ και Μαυράκης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΚΟΡΦΟΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ-Κ18  5-0
Δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα ο Κόρφος δεν είχε πρόβλημα να συνεχίσει με νίκη το πρωτάθλημα επικρατώντας με το ευρύ 5-0 της Ιεράπετρας Κ18. Τα γκολ της ομάδας της Ελούντας πέτυχαν οι Μιντιούρης στο 24’, Φραγκάκης στο 43’, Ζανταλής στο 48’, Λαπιδάκης στο 59’ και ξανά ο Φραγκάκης στο 83’, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 70.

ΑΟ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ-ΤΟΥΡΛΩΤΗ 4-2
Πολύ καλό παιχνίδι στη Νεάπολη ανάμεσα σε Βραχάσι και Τουρλωτή που βρήκε νικητές τους τυπικά γηπεδούχους με σκορ 4-2, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δαβάκο που πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του. Ο ΑΟΒ προηγήθηκε 2-0 με τον Δαβάκο στο 15’ και το 17’, η Τουρλωτή μείωσε 2-1 με τον Αργυράκη στο 41’, όμως ο Δαβάκος απάντησε άμεσα και στο 43’ έκανε το 3-1. Η Τουρλωτή έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Φιλάι στο 55’, όμως παρ’ όλα αυτά μείωσε 3-2 στο 74’ με τον Χατζηγεωργίου, πίεσε στο τέλος φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Δαβάκος στις καθυστερήσεις σημείωσε το τελικό 4-2.

ΑΟΑΝ-ΑΕ Νεάπολη 5-1
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Νταουσιάνη, οι οποίοι μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον ΑΕΝ, κερδίζοντας με σκορ 5-1. Μόλις στο 3΄ ο Χατζιάι άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει ο «σακατεμένος» Ρασιδάκης στο 30΄ σε 1-1. Ο Μουτάκης με ένα απίστευτο γκολ έδωσε και πάλι προβάδισμα στον ΑΟΑΝ στο 37΄ και ένα λεπτό μετά με εξίσου όμορφο τρόπο ο Καουκάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 84΄ ο Χαβάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και δύο λεπτά ο Καρνιατής με ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 5-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου