Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κ21 - ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ 2-3




K21-ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ from studio gr on Vimeo.








Αγγλικο σκορ ειχαμε στο μισεδακειο το Σαββατο. Οι φιλοξενουμενοι βαζοντας 4 γκολ (αυτογκολ Γιαννακακη) καταφεραν να παρουν το πρωτο τους διπλο φετο υστερα απο 14 αγωνες.
Οι παιχτες του Μ. Πασχαλακη καταφεραν στο 3' με τον Λ. Γεωργανακη να αιφνιδιασουν τους γηπεδουχους ενω στο 35' υστερα απο λαθος του αμυντικου ισοφαρισαν τους.. Εαυτους τους!!
Ετσι εληξε το α' μερος. Στην επαναληψη οι παιχτες της Σητειας αφου ειχαν ευνοϊκο ανεμο εκμεταλευομενοι και την ασταθεια του γκολιπερ με ενα κεραυνο-φαουλ στο 58' του Σπυριδακη απο το κεντρο του γηπεδου πηραν ξανα κεφαλι στο σκορ. Δεν περασαν ουτε 2 λεπτα και ο Σωτηριαδης εδειξε την εσχατη των ποινων σε ανατροπη του φορ των γηπεδουχων μεσα σε εντονες διαμαρτυριες απο τον παγκο των Σητειακων .Ο πρωτος σκορερ της Α' ΕΠΣΛ Ακαμωτακης εκτελωντας ευστοχα ισοφαρισε το ματς ανεβαζοντας ταυτοχρονα και το προσωπικο του νουμερο στα 17 τερματα δινοντας νεα τροπη στον αγωνα. 10 λεπτα αργοτερα ο παλιος παιχτης του ΟΦΙ Λ. Γεωργανακης ξαναχτυπησε απο την καρδια της αμυνας της Κ21 μετα απο ωραια παραλληλη σεντρα του Καμπανου. γραφωντας το τελικο 2-3.
ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. are ofara pos se katantisan voskara telika ta kataferes tin dialises tin omoda mas alla h megaliteri maxairia pou efages me to protathlima pou pirame tha se ponaei panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή