Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

2 μετρα και 2 σταθμα!!

Οπως αναφερει και ο τιτλος της αναρτησης γινεται διαχωρισμος απο καποιους αθλητικους παραγοντες και παιχτες οσο αφορα την προβολη και την ενημερωση για τις δραστηριοτητες τους. Βεβαια δημοκρατια εχουμε και μπορει να πρατει ο καθενας αναλογα με την θεληση του . Ο λογος για ενα σημερινο δημοσιευμα απο ηλεκτρονικη εκδοση γνωστης εφημεριδας το οποιο και παραθετουμε παρακατω.
Άλλαξαν τα δεδομένα για την μεταγραφή του Κώστα Δεδελετάκη στον Ρούβα, καθώς ο έμπειρος επιθετικός, καθώς δεν κατάφερε να διευθετήσει κάποια θέματα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Τελικά αυτή η πολυπόθητη μεταγραφή στις επαγγελματικές κατηγορίες φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει για τον Δεδελετάκη, ο οποίος κυνηγούσε αυτό το όνειρο μετά από 4 χρόνια στο περιφερειακό.

Όπως μας εξήγησε ο ίδιος οι Ακαδημίες που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του δεν μπορούν να λειτουργούν σωστά εάν δεν βρισκόταν μια λύση μετά την αποχώρηση του ψηλόσωμου επιθετικού. Επειδή έχει γίνει τεράστια επένδυση και τα χρήματα που έχουν πέσει για να δημιουργηθεί η Ακαδημία με τις άρτιες εγκαταστάσεις δεν αφήνουν περιθώρια στον Δεδελετάκη να τις αφήσεις χωρίς να εξασφαλίσει μια βοήθεια στον πατέρα του.
Έτσι λοιπόν ο Κώστας Δεδελετάκης ήρθε σε επαφή με την διοίκηση του Ρούβα και τον έμπειρο τεχνικό της Μύρωνα Σηφάκη, από τους οποίους ζήτησε συγνώμη για το χρονικό διάστημα που αναγκάζεται να αποχωρήσει και τους εξήγησε το μέγεθος του προβλήματος και τους λόγους που δεν μπορεί να έρθει στην Γέργερη.
Την συγκεκριμενη ειδηση την ειχαμε απο χτες και σε τηλ.συνομιλια για επαληθευση μας διαψευσαν !!!
Οι σχολιασμοι ομως επονται με την αναλογη δοση του αλατοπιπερου και οποιος καταλαβε  καταλαβε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου